Cursusnummer:
Cursus:
Wanneer:
Data:
Waar:zzz
Docenten:
Kosten:
Materiaalkosten:
Cursusbegeleiding:
3 Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar !!!
Rondleiding wijngaard
1 zaterdagmiddag: 12.00 - 17.00 uur
28 september
Van Tetsstraat 8, Goudriaan
Machiel en Adrie Krielaart
€ 17,50
Inclusief
Anita, tel.: 0348 761883
Chateau du Tets is een echte familiewijngaard die circa dertig jaar geleden ontstaan is als hobby in een moestuintje. Het groeide in de loop van de jaren uit tot een uit de hand gelopen hobby, een passie om op professionele wijze kwalitatief goede wijn te maken: met een diversiteit aan wijnsoorten, ervaring met technieken, een manier van ontwikkelen van de wijngaard en de manier van wijn maken. Door de jaren heen hebben we diverse prijzen gewonnen!

We vinden het als Chateau du Tets dan ook enorm leuk om onze wijngaard te laten zien, u alles te vertellen over onze manier van wijn maken en u aan te steken tot het laten groeien van eigen wijnplanten

Er is natuurlijk niks leuker dan onze wijnen ook te proeven. We hebben zes soorten wijn die we graag allemaal laten proeven onder het genot van lekkere hapjes. Eind september is ook de periode, waarin het oogsten van de druiven plaats vind. Zo is het mogelijk dat we zojuist geoogst hebben en dat u de wijngaard in zijn laatste gloriemomenten van het seizoen treft.

Meer info: www.chateaudutets.nl en

www.facebook.com/people/Chateau-Du-Tets