Cursusnummer:
Cursus:
Wanneer:
Data:
Waar:zzz
Docent:
Lesgeld:
Materiaalkosten:
Cursusbegeleiding:
14 Er is nog plaats !!!
Australië: “Leven in de outback”
1 donderdagavond: 20.00-22.00 uur
14 maart.
Dorpshuis XXL, Benschop
Dick van Toorn
€ 5,00
Inclusief
Sonja, tel.: 06 18701974
U gaat mee op avontuurlijke camperreis: 9000 km door Australië, van Darwin naar Sydney.

In noordelijk Arnhemland bezoek aan Kakadu en Ubirr Rock N.P., schitterende tropische natuur en authentieke Aboriginal cultuur. Dan door de gloeiende “outback”, immens en ruig binnenland van Noord-Queensland. Ongekend bijzondere natuur en ontmoetingen, naar de Golf van Carpentaria, turkooizen zee en gouden stranden. Over de vulkanische Atherton Tablelands naar de Pacific Coast. Cooktown met Engelse maritieme historie en Port Douglas, met het Daintree N.P. en het Groot Barrière Rif.

Na de prachtige oostkust, een ruige tocht door Centraal-Queensland, outback, tropische landbouw en de weelderige natuur van Carnarvon Gorges N.P..

Naar Zuidelijk Queensland, een bezoek aan Fraser Island, met regenwoud en gouden stranden en een dag op zee, tussen buitelende bultruggen.

Bezoek aan Brisbane en de Gold Coast. En dan door de outback van New South Wales naar het wondermooie Blue Mountains N.P., met onpeilbare kloven en onmetelijke vergezichten. De reis eindigt in het bloeiende voorjaar van Royal N.P. bij Sydney en met een bijzondere familiegebeurtenis.