Mededelingen:

In januari 1974 presenteerde de toenmalige werkgroep van het Kursusprojekt Benschop/Polsbroek u het eerste cursusprogramma. Sindsdien zijn er vele gevolgd. Ook dit voorjaar is er weer een veelzijdig aanbod aan cursussen op cultureel, culinair, sportief, creatief en educatief gebied. We vertrouwen er dan ook op dat u wel iets van uw gading zult vinden!.

We hebben weer enthousiaste docenten bereid gevonden om hun kennis en kunde met u te delen. Dit cursusaanbod kan dan ook mede dank zij hén en de financiële steun van de gemeente Lopik en de adverteerders op deze website worden verwezenlijkt. Wij vertrouwen erop dat u ook nu weer iets van uw gading kunt vinden, en wensen u een creatief en gezond 2019.

OPEN HUIS DAG

Wij nodigen alle belangstellenden en geïnteresseerden uit voor traditionele open dag, die gehouden zal worden op

ZATERDAG 26 JANUARI 2019

Van 13.00 uur tot 15.30 uur zal in de foyer van Dorpshuis XXL in Benschop weer een aantal docenten aanwezig zijn om u te informeren over "hun" cursus(sen).

WELKE ACTIVITEITEN KUNT U VERWACHTEN?

* demonstratie van of informatie over:

- Schilderen: expositie van werk van cursisten

- Audiovisuele show Sagrada Familia

- Vegetarisch koken met Adrie

- Kikker van Powertex

- Presentatie Leven in de Outback

- Symfonische ontdekkingsreis

- Mozaïeken

- Vlinder of Libelle van Wilgenteen

- Wijn proeven met hapjes

- Rondleiding en workshop Draadsieraad maken in het Zilvermuseum

- Handlettering

- Chunks maken


* ca. 15.30 uur: grote verloting met aantrekkelijke prijzen die door de plaatselijke middenstand ter beschikking zijn gesteld, waarvoor onze hartelijke dank!

GRAAG TOT ZIENS OP ZATERDAG 26 JANUARI

Mocht u nog wensen, vragen of ideeën hebben wat betreft cursussen of organisatie, laat het ons dan a.u.b. weten, via onderstaande informatie adressen, zodat wij dit in een volgend programma kunnen opnemen.

Natuurlijk kunnen wij ook altijd nieuwe, enthousiaste werkgroepleden gebruiken, heeft u interesse, neem contact met ons op via onderstaande adressen.

Secretariaat: Groenenhof 11 3405 CA Benschop
Informatie: Annie Buunen, tel.: 0348-451467
Wil van Vrouwerff, tel.: 0348-451996